Family Photographer

Portrait Photography

Hi and welcome! I am a lifestyle family, wedding and portrait photographer. I capture the emotion and energy between families.

There is magic to be found in the connection between people, and I am constantly searching for it. I love taking photos of people in motion, doing what they usually do, doing what they love.

All my photo sessions take place on location. My preference is being outdoors for family sessions. There really is something special about heading into the woods.

 Please contact me for a price list or take a look at my prices page. I would love to work with you!

Hallo! Ik ben Elma, een lifestyle familie- en portretfotograaf.

Ik leg het moment vast tussen emotie en energie in de persoon en tussen familieleden. Er is magie in de connectie tussen mensen en ik ga daarnaar op zoek.

Ik houd ervan om mensen te fotograferen in beweging, in hun natuurlijke doen en laten, en in de dingen die zij graag doen. Mijn fotosessies vinden altijd plaats op locatie. Familieportretten doe ik bij voorkeur in de buitenlucht.  Het is echt heel bijzonder om met familie in de bossen erop uit te trekken, maar we kunnen samen ook een andere gewenste locatie bespreken.

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie of kijk op mijn site onder ‘prices’. Ik kijk ernaar uit om met je te werken!

KvK nummer: 63074966

BTW nummer: NL257618417B02

error: Content is protected !!